FietsNED “maakt fietsen fijn”

Dat is de missie van FietsNED. De monteurs en medewerkers van FietsNED doen er alles aan om fietsen fijn te maken. Reparatie en onderhoud van uw fiets doen we met plezier en voor u als gebruiker, zo prettig mogelijk. Dat maakt fietsen met de service van FietsNED nog fijner.

24/7 pechhulp
Vakkundig advies
Op elke locatie in Nederland

Historie

FietsNED is in 2006, op initiatief van de overheid, opgericht als economisch stimuleringsproject met de focus op innovatie. De fietsenbranche leende zich daarvoor. Het concept van mobiele fietsreparatie was, en is eigenlijk nog steeds, een relatief nieuwe vorm van dienstverlening met veel potentie. Inmiddels werken binnen FietsNED bijna 100 professionals samen met klanten en kennis-organisaties, aan verdere professionalisering van deze dienst. We zijn er trots op dat we hierin nog steeds toonaangevend zijn.

Doelstelling

FietsNED wil een wezenlijke bijdrage leveren aan duurzaam leven en behoud van onze planeet. Meer fietsen en minder auto rijden helpt daarbij. We hebben ons dan ook ten doel gesteld ervoor te zorgen dat mensen altijd lekker kunnen fietsen op een fiets die goed in orde is, te beginnen in Nederland. Daarom bouwen we het huidige netwerk van monteurs verder uit en richten we de ontwikkeling van onze dienstverlening zoveel mogelijk op groei van fietsmobiliteit in het algemeen en MAAS (mobility as a service) in het bijzonder.

Organisatie

FietsNED is een zelfstandig bedrijfsonderdeel van Pon.Bike, en bestaat uit een centraal hoofdkantoor en een netwerk van monteurs. Het hoofdkantoor omvat een Servicedesk/alarmcentrale voor de coördinatie van reparatie- en pechhulp-aanvragen. Er is een account/ productmanager die het contact onderhoudt met de (groot)zakelijke klanten en zorgt voor de interactie met fietsfabrikanten. Het netwerk van monteurs omvat circa 35 mobiele monteurs en circa 70 steunpunt houders en wordt aangestuurd door een netwerkmanager. Complementair zijn de bedrijfsdisciplines; Business Development, Finance, HR, IT en Marketing.
Nieuwsbrief

Volg ons op social media

Wil je ons of onze activiteiten volgen, klik dan op de onderstaande Twitter of Facebook buttons:

Partner van

postnl
sandd
dhl
gazelle
union
shimano
bosch
alliander
allianz
anwb
vab
enexis
deloitte
defensie
politie
volkswagen
aldi
lidl
unilever
vvv
Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid

Maatregelen coronavirus

Fietsned Portal

Zakelijke service

Partnership

Over Fietsned

Nieuws

Contact

MijnFietsNED