Fietsreparatie waar en wanneer je wilt.

Wij repareren je fiets of geven die een  onderhoudsbeurt; thuis, op het werk of op school. Wij verlenen direct pechhulp als je ons oproept omdat je door een kapotte fiets niet op pad kunt of verder rijden als je al onderweg bent.

Bereken jouw fietsreparatie
24/7 pechhulp
Vakkundig advies
Op elke locatie in Nederland

De zekerheden van FietsNED

Gecertificeerde monteurs

Gecertificeerde monteurs

Onze monteurs zijn volledig gediplomeerd en voldoen daarmee aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en sleutelvaardigheid. 

Verstand van elk type fiets

Verstand van elk type fiets

Onze monteurs hebben verstand van alle fietsen: E-bikes, stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, bakfietsen en meer. Je kunt dus altijd bij ons terecht; wat voor fiets je ook hebt.

Erkend door alle merken

Erkend door alle merken

Onze monteurs worden erkend door alle fietsmerken en fabrikanten van E-bike aandrijfsystemen. Je fiets is dus in vertrouwde handen en wordt gerepareerd met behoud van fabrieksgarantie:

Mobiele fietsenmaker

De fietsenmakers van FietsNED komen naar je toe in hun mobiele werkplaats. Die is uitgerust met de modernste gereedschappen en meetapparatuur. Daarmee verlenen ze fietsservice bij jou voor de deur, waar en wanneer je dat wilt. Je hoeft dus nooit meer zelf naar de fietsenmaker en af te wachten tot je fiets klaar is.

Pechhulp onderweg

Met een pechhulp-abonnement voorkom je dat je niet verder kunt bij pech onderweg. Altijd directe hulp door een monteur, op de plek waar je fiets is stuk gegaan. Met een pechhulp-abonnement van FietsNED ben je verzekerd van kosteloze reparatie. Kijk hier naar de mogelijkheden.
Download de appDownload de app

Download de pechhulp-app

De FietsNED-pechhulp-app is een makkelijke manier om bij pech snel een monteur ter plaatse te hebben. Via de app weten wij namelijk precies waar je bent en kun jijzelf zien hoe de hulpverlening vordert.

Fietsreparatie en onderhoud aan huis

Een goed onderhouden fiets is veilig, betrouwbaar en fietst comfortabeler. Voor onderhoud moest je vroeger naar de fietsenmaker, maar dat hoeft niet meer. FietsNED bespaart je dit tijdrovende karwei. De monteurs van FietsNED komen met de mobiele werkplaats voor fietsreparatie en -onderhoud naar je toe.

Fietsenmaker thuis

De monteurs van FietsNED komen met de mobiele werkplaats voor fietsreparatie en onderhoud naar je toe.

Ervaringen van klanten

8.9