Zakelijke service

FietsNED helpt bij een optimale bedrijfsmatige inzet van “de fiets” voor vervoer van mensen en spullen. De ideale oplossing voor uw vlootbeheer. We werken met u samen aan fietsstimulerings-programma’s. Handelt uw bedrijf in fietsen dan regelen we uw fullfillment, van de levering tot aftersales-service. Onze maintenance- en sales-services kunnen we optima forma inrichten op maat van uw organisatie. Of dat ook voor uw bedrijf kan en hoe? Dat weten we snel door vrijblijvend in gesprek te gaan.

Neem contact op

Ozgur Kilic - B2B Manager Gazelle

De dienstverlening van FietsNED sluit naadloos aan op de wensen en verwachtingen van mijn klanten. Flexibel en landelijk inzetbaar.

Dave Stegink - Fietsonline.com

Fietsned is voor een ons een betrouwbare partner welke haar afspraken nakomt. FietsNed is cruciaal voor Fietsonline.com in het realiseren van klantwaarden. Door de succesvolle samenwerking hebben we een aanzienlijke “boost” gemaakt in de markt.

Petra Groothuis - Adviseur Middelen

PostNL is een grote en complexe organisatie. Dit vergt wat overleg en afstemming met FietsNED. Zij denken hierin goed mee in het zoeken van oplossingen. Post bezorgen met de E-bikes en E-bakfietsen is voor PostNL een relatief nieuw product. Onderhoud is hierbij van groot belang. De korte lijnen met FietsNED maken het eenvoudiger de verdere postbezorging met E-bikes en E-bakfietsen, inclusief het bijbehorende onderhoud, verder te ontwikkelen.

Fietsvloot beheer

De inzet van fietsen en/of bakfietsen is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsprocessen. Goed beheer daarvan is van vitaal belang om altijd over voldoende gebruiksklare vlootcapaciteit te kunnen beschikken; ook bij schommelende behoefte. Schakel FietsNED in voor het (mede)beheer van uw fietsvloot. We stemmen het aantal benodigde fietsen af op uw bedrijfsdrukte. We zorgen voor tijdig onderhoud. We ondervangen calamiteiten met een storingsdienst voor acute reparaties. U heeft real-time inzicht in de kosten van de vervoersinzet. Op basis daarvan en van de gebruikskenmerken binnen uw bedrijf adviseren we u over een passend vervangingsbeleid.

Fiets-stimulering

Met de fiets naar het werk in plaats van met de auto is een keuze die niet alleen de werknemer ten goede komt. Het levert uw bedrijf vitalere medewerkers op en kost minder. Met de komst van E-bikes en de verbeteringen van de fietsinfrastructuur wordt fietsen naar het werk voor steeds meer werknemers een serieuze optie. FietsNED kan u helpen het gebruik van de fiets binnen uw bedrijf te stimuleren. Wilt u weten of uw organisatie daar rijp voor is?, doe dan hier de check.

Fulfilment bij fietsverkoop

Bij fiets-retail zijn goede garantie, onderhoud en aftersales bepalend voor de klanttevredenheidsscore. FietsNED helpt u deze te optimaliseren. We verzorgen, namens u als verkoper, de intake en adequate afhandeling van garantieclaims. Daarnaast kunt u uw fiets-aanbod versterken met de (weder)verkoop van de FietsNED-pechhulp- en onderhoudsabonnementen. Uw klant een full-service-product en u als retailer ontzorgd en een beter resultaat.

Partners

eneco
coolblue
unilever
postnl
park hoge veluwe
sandd
dhl
gazelle
union
shimano
bosch
alliander
allianz
anwb
vab
deloitte
defensie
politie
volkswagen
Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid

Fietsned Portal

Zakelijke service

Servicepakket Bedrijfsfiets

Partnership

Over Fietsned

Nieuws

Contact