Waar kun je terecht voor een fietsaccu?

Waar kun je terecht voor een fietsaccu?
Datum 30-10-2019

Als fietshersteller in deze branche ontvangen we veel verzoeken over waar nieuwe accu's te verkrijgen zijn- en het reviseren(herstellen) van bestaande fietsaccu's. Met dit nieuwsartikel hopen we het één en ander voor consumenten te verduidelijken.

Op internet zie je soms door de bomen het bos niet meer. FietsNED heeft jarenlange ervaring met onze betrouwbare service-partner, Zuidewind uit Purmerend. Hun specialisme is het reviseren en leveren van alle merken en type accu's. 

Hoe kom ik te weten of mijn fietsaccu nog te verkrijgen is?

 

Op hun website kun je de gewenste fietsaccu zoeken. Kom je er niet uit, dan kun hen e-mailen. Vermeld in je bericht de volgende gegevens:

 1. Foto's van de accu:
 2. Serienummer accu:
 3. Merk accu:
 4. Voltage:
 5. Jouw volledig adres:
 6. Jouw telefoonnummer:
 7. Vermeld of je je huidige accu wilt hebben qua vermogen of dat er betere verkrijgbaar zijn
 8. Vraag om een kostenindicatie:
 

Je wilt graag je accu laten testen - en of deze toe is aan vervanging?

 

Verstuur de accu altijd verzekerd met de volgende gegevens:

 1. Kort begeleidend schrijven
 2. NAW gegevens
 3. Telefoonnummer
 4. E-mail adres
 5. Je verzoek

 

Onze servicepartner, Zuidewind te Purmerend heeft de apparatuur in huis waarmee zij jouw accu op capaciteit kunnen testen en de oplader op werking.

Je kunt Zuidewind de accu toesturen, samen met de lader. Informeer bij hen naar de verzendmogelijkheden.

Zodra de test is uitgevoerd ontvang je een testrapport en overleggen zij vervolgens met jou wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld revisie van de accu of aanschaf van een nieuwe accu of oplader. Indien je besluit hiervan geen gebruik te maken verzenden zij jouw accu en lader uiteraard retour.

De kosten van een accutest bedragen € 35,00 inclusief retourzending. Indien je besluit tot revisie of vervanging van de accu door Zuidewind ontvang je de de kosten van de accutest retour.

Uiteraard kun je de accu en oplader ook tijdens hun openingstijden bij ze langsbrengen. Je kunt echter niet wachten op het resultaat van de test, voor een betrouwbaar beeld hebben zij de accu minimaal 24 uur nodig, bij drukte soms langer.

Voor het testen van de accu gebruikt Zuidewind apparatuur van Batterytester, hiermee kunnen ze bijna alle accu’s testen en krijgen ze een goed beeld van de kwaliteit cq. restcapaciteit. Zij gebruiken zelf meerdere accutesters, ook leveren zij de accutesters aan de fietsvakhandel. Bijbehorende kabels kunnen naar wens en behoefte los worden bijbesteld.

 

Bezorgadres

Zuidewind Accuservice
Wagenweg 7
1442 BX Purmerend

Vragen?

De afdeling accuservice is geopend en telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0299 423 500 op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17:00 uur* en op zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur*

*gesloten tussen 12:00 en 13:00 uur

Je kunt uiteraard altijd je vragen mailen naar [email protected], Zuidewind streeft ernaar je altijd binnen 24 uur te antwoorden.
Of gebruik Whatsapp: 06 82 150 900. Zuidewind appt terug op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Website

https://zuidewind.eu/contact/

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid