Vacature servicedesk medewerker leasefiets

FietsNED zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt fietsen. FietsNED beschikt over een uitgebreid netwerk van mobiele monteurs voor service aan huis of onderweg, voor zowel consumenten als bedrijven. De fietsenbranche is volop in beweging. Consumenten en bedrijven kiezen steeds vaker voor bike sharing, het leasen van of financieren van fietsen. Dit doen zij via verschillende kanalen; online, bij de lokale dealer of via FietsNED. Die dynamiek vertalen wij nu bij FietsNED in nieuwe oplossingen zodat onze klanten blijven fietsen.

FietsNED is voor haar vestiging in Oosterhout (NB), op zoek naar een

Servicedesk medewerker leasefiets
Reparatie Onderhoud en Banden (ROB)
36 tot 40 uur

Jouw uitdaging
Een nieuwe wereld betekent andere bedrijfsprocessen. Jij gaat die uitdaging met ons aan om FietsNED te laten groeien in het aanbod van serviceconcepten voor consumenten en de zakelijke markt. Voor verschillende serviceproposities ben jij verantwoordelijk voor het operationele beheer van de portefeuille van servicecontracten die onderdeel uitmaken van fietslease.

Waar ga je mee aan de slag?
· Je houdt je bezig met het beoordelen van de reparatie/onderhoud aanvragen in het ROB-systeem
· Je helpt dealers bij het gebruik van het ROB-systeem en adviseert hen over het afwikkelen van deze aanvragen
· Coördineert en controleert op garanties en coulance regelingen van verschillende fietsenmerken
· Coördineert diefstal en schade meldingen in samenwerking met de dealer en de verzekeringsmaatschappij
· Je brengt suggesties aan ter verbetering van de operationele processen

Dit ben jij
· Je hebt tenminste een HBO werk en denk niveau
· Je hebt minimaal 3 jaar in een technische omgeving gewerkt in de fietsenbranche
· Je beheerst de Franse en Nederlandse taal volledig in woord en geschrift
· Kennis van de Duitse taal is een pre
· Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
· Je bent aanspreekpunt voor Franse, Nederlandse en Duitse dealers en partners
· Je bezit excellente vaardigheden in excel en powerpoint
· Je bent stressbestendig en hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
· Je straalt energie uit, schakelt snel en bent nauwkeurig

Wat zet FietsNED daar tegenover?

Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een hecht team. Het unieke van FietsNED is dat het een groeiende organisatie is, je samenwerkt in een team en veel kan bijdragen aan de invulling van de strategie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken.

daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salaris
  • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  • Korting op eigen producten binnen Pon
  • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen FietsNED

Bij FietsNED in het Brabantse Oosterhout werken 21 medewerkers. FietsNED is marktleider in het leveren van (tweewieler) service aan grootzakelijke bedrijven en consumenten in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve services en producten. Al sinds de oprichting in 2006 staat kwaliteit bij FietsNED voorop. Wij ‘Maken Fietsen Fijn’!
Sinds 2018 is het nieuwe label “FietsROB” opgericht om in te spelen op de groei van de zakelijke leasefiets. Hier ondersteunen wij het aftersales traject voor verschillende leaseproposities zoals Lease A Bike, fietslease ANWB én Gazelle Private Lease.
FietsNED maakt sinds 2016 onderdeel uit van Pon.bike. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Urban Arrow, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.


Solliciteer nu!

Heb je interesse, stuur dan je motivatie inclusief volledig CV via onderstaand formulier We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je eerst wat meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Alix Ligthart de Gussem, servicedesk manager, 088-1121123

Gegegevens


Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid

Maatregelen coronavirus

Fietsned Portal

Zakelijke service

Partnership

Over Fietsned

Nieuws

Contact

MijnFietsNED