Vacature medewerker planning & support

Wat ga je doen

Fietsreparatie waar en wanneer je wilt! Daar werkt FietsNED, de grootste mobiele fietsmonteur van Nederland, elke dag keihard aan. Als Medewerker Planning & Support zorg jij er zelfstandig voor dat alles rondom een reparatieverzoek moeiteloos verloopt.

Voor het team Planning & Support zoeken wij een échte aanpakker met een focus op B2B!
Binnen FietsNED zijn wij onlangs gestart met een strategische vertaalslag. Door deze ontwikkeling hebben wij de taken en verantwoordelijkheden van het team Planning & Support (voorheen de Servicedesk) opnieuw ingericht. De rol van Medewerker Planning & Support is nieuw en geeft jou de unieke kans om samen met ons het avontuur aan te gaan, de nieuwe werkwijze meer vorm te geven en zo onze visie te kunnen realiseren.

Jouw belangrijkste taak? Ervoor zorgen dat onze mobiele fietsenmakers optimaal worden ingezet en dat de bijbehorende support werkzaamheden tijdig worden opgevolgd. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle interne en externe partijen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de ultieme klantbeleving. Dit doe je door o.a. de volledige afwikkeling van alle reparatie aanvragen (van het inplannen van een reparatie aanvraag tot aan de administratieve afwikkeling van deze aanvraag) zelfstandig op te pakken en af te handelen. Jij kijkt altijd met een kritische blik naar het proces, informeert de interne en externe stakeholders bij bijzonderheden en zorgt dat de verwachtingen tijdig gemanaged worden.

Door jouw hands-on benadering en inlevingsvermogen, communiceer jij duidelijk en op een energieke wijze naar onze opdrachtgevers. Zijn er nog onduidelijkheden? Jij bent vastbesloten om deze te tackelen en schroomt niet om de telefoon te pakken. Is er een last-minute wijziging waar monteurs voor vanmiddag op gepland staan? Geen probleem! Jij gaat er direct mee aan de slag. Of heb je een verzoek van een opdrachtgever ontvangen voor meer informatie over bepaalde zaken en/of statussen? Jij pakt dit verzoek snel op en zorgt voor een juiste rapportage.

Jij staat stevig in je schoenen en stelt de klant te allen tijde centraal. Verder ben je proactief en zorg je dat iedereen binnen het proces altijd geïnformeerd is. 

Voor deze rol is het bepalend dat jij het overzicht houdt, kritisch en nauwkeurig te werk gaat en snel kan schakelen tussen de verschillende procedures. Geen dag is hetzelfde!

Wat vragen we van jou

 • In het bezit zijn van minimaal een mbo-4 diploma.
 • Jij hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in planning en/of coördinatie.
 • Je hebt affiniteit met fietstechniek.
 • Jij bent ondernemend, stressbestendig en klantgericht.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Beheersing van de Engelse taal is een mooie aanvulling.

Wat bieden wij

Naast deze nieuwe rol binnen een groeiende scale-up bedrijf bieden wij:

 • Een marktconform salaris.
 • 8% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een leasefiets van één van de Pon merken via de Lease a Bike regeling.
  Korting op Pon-producten via de KEP-regeling.
 • Veel leuke activiteiten met Young Pon en Pon Fit: het gezondheidsprogramma van Pon.
 • De mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen via onder andere onze
 • Winter- en Summerlabs, talenttraining en ga zo maar door.

Over de organisatie

FietsNED is onderdeel van de mobiliteitsdiensten groep Bike Mobility Services Group B.V. en is hiermee onderdeel van Pon. Pon is een van Nederlands grootste familiebedrijven en een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote verscheidenheid aan activiteiten. Bij Pon werken bijna 12.000 mensen, verspreid over honderden vestigingen in 36 landen. Bij ons staat de mens centraal. We staan met onze no-nonsense cultuur met beide benen op de grond.

BMS Group is een internationale groep bedrijven die heel Nederland, België en Duitsland zorgeloos wil laten fietsen. Om het zorgeloze waar te kunnen maken beschikken wij bij FietsNED over een uitgebreid netwerk van mobiele fietsmonteurs voor service aan de fietsen van zowel consumenten als bedrijven.

Waarom werken bij FietsNED?
Wij zijn een zelfstandig scale-up bedrijf en profiteren van de vele voordelen van Pon. Als scale-up staan wij niet stil. Het verbeteren en/of innoveren van onze diensten en services helpt ons om nog beter aan de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen. Wij hebben de ambitie om de slimste zakelijke mobiele provider in Europa te worden. Onze ambities eindigen niet bij de grenzen van Nederland. Jij krijgt nu de unieke kans om samen met ons mee te bouwen aan deze visie en ons doel te realiseren.

Overige informatie

Enthousiast geworden van deze vacature? Mooi! Klik op de knop ‘solliciteren’ bovenin om je motivatiebrief en cv in te sturen. Je hebt de mogelijkheid om te reageren tot en met 12 december 2021.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan telefonisch contact op met Alix Ligthart-de Gussem (Servicedesk Manager) 06 - 51 68 47 19.

Sollicitatieproces
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken:

 • Het eerste sollicitatiegesprek heb je met Alix Ligthart-de Gussem(Servicedesk Manager) en Charmonice Scharbaai (HR Adviseur).
 • Het tweede gesprek heb je met Guido van der Pouw, General Manager FietsNED.

Beide gesprekken zullen fysiek plaatsvinden op het kantoor van FietsNED, te Oosterhout.


Solliciteer nu!

Heb je interesse, klik dan op onderstaande link en solliciteer! 

Medewerker Planning & Support - Pon

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid

Maatregelen coronavirus

Fietsned Portal

Zakelijke service

Partnership

Over Fietsned

Nieuws

Contact

MijnFietsNED