VACATURE ALLROUND FIETSMONTEUR

VACATURE ALLROUND FIETSMONTEUR
Datum 14-12-2018

Jij maakt het verschil

We zoeken bij FietsNED mensen die zelfstandig kunnen werken, ambitieus zijn en willen door ontwikkelen. Je bent daarom bereid in jezelf en in de groei van FietsNED-klandizie te investeren. Je kijkt niet op een uurtje en hebt geen 9 tot 5-mentaliteit als dat nodig is om klanten ten volle tevreden te stellen en je doelstellingen te behalen.

In het kader van onderhoud en uitbreiding van ons servicenetwerk zijn wij op zoek naar een enthousiaste, commerciële, resultaatgerichte en vooral technisch vaardige monteurs en e-bikes.

FULLTIME MONTEURS GEZOCHT REGIO AMSTERDAM, UTRECHT, DEN HAAG, ROTTERDAM, 's-HERTOGENBOSCH en LIMBURG

FietsNED is marktleider het leveren van (tweewieler) service aan grootzakelijke bedrijven en consumenten in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve services en producten. Al sinds de oprichting in 2006 staat kwaliteit bij FietsNED voorop. Wij ‘Maken Fietsen Fijn’!

Je taken en verantwoordelijkheden

Je bent dagelijks op weg met de bus op weg en bezoekt particulieren en bedrijven die via de centrale servicedesk van FietsNED gevraagd hebben om fietsservice. Je deelt je werkzaamheden zelf in, en zorgt daarbij voor efficiënte routeplanningen. Voor de klanten van FietsNED ben je het vertrouwde gezicht waarbij de klant weet dat reparatie en onderhoud van zijn fiets in goede handen is. De zorg voor een nette geordende bus, gebruiksklaar gereedschap en een volledige voorraad onderdelen vindt je een vanzelfsprekend onderdeel van je werk en noodzaak voor een representatieve uitstraling.

Wij vragen:

  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Innovam vakopleiding tot en met het niveau van E-bike specialist
  • Minimaal 2-4 jaar sleutelervaring in een fietsreparatiewerkplaats
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; mondeling en schriftelijk.
  • Woonachtig omgeving Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, 's-Hertogenbosch en Limburg

Wat zet FietsNED daar tegenover?

Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming. Het unieke van FietsNED is dat het een groeiende organisatie is.

Daarnaast bieden wij:

  •     Een marktconform salaris met bonusregeling.
  •     Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  •     Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen FietsNED of PON.bike (ons moederbedrijf).

Op het hoofdkantoor van FietsNED in Oosterhout nb werken 9 medewerkers. FietsNED maakt sinds 2016 onderdeel uit van Pon.bike. Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Contactinformatie

Heb je interesse, stuur dan je motivatiebrief, pasfoto inclusief volledig CV per mail naar onze Netwerk Manager, Dhr. R. van de Wiel: [email protected]

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid

Fietsned Portal

Zakelijke service

Partnership

Over Fietsned

Nieuws

Contact

MijnFietsNED