Ultimate C8+ HMB E-bike

Ultimate C8+ HMB E-bike
Datum 28-06-2019

Nieuwe e-bike van Gazelle

De ontwerpers van Koninlijke Gazelle zitten allesbehalve stil en dat harde werk is nu al beloond met een IF Design Award.

Elk jaar organiseert iF International Forum Design GmbH een van 's werelds meest gevierde en gewaardeerde ontwerpwedstrijden: de iF DESIGN AWARD. Het iF DESIGN AWARD, is erkend als wereldwijd symbool van Design met een hoofdletter 'D". Ieder jaar verwelkomt de organisatie meer dan 5000 inzendingen uit 70 landen.

Zo ook Koninklijke Gazelle. De afgelopen jaren was Gazelle elke keer van de partij. Gazelle's inzending om mee te dingen naar deze prijzen was de Ultimate C8+ HMB E-bike. En met succes! Royal Gazelle heeft deze prestigieuze gewonnen voor het design.

Het nieuwe model is vanaf vandaag verkrijgbaar als e-bike (begrensd op 25 km/u). In het najaar volgt een speed pedelec-versie, die maximaal 45 km/u mag rijden. 

Fiscaal aantrekkelijk fietsen

Door nieuwe fiscale regels die het rijden op een e-bike naar het werk nóg aantrekkelijker maakt. Is het vanaf 1 januari 2020 voor een grote groep werknemers erg aantrekkelijk om te fietsen. Voor premium merken elektrische fietsen in het hoogsegment is het voor werkgevers ook een stimulans om medewerkers gezond en vitaal te houden. En nog belangrijker, met plezier, zonder lange files naar het werk te gaan.

Gazelle speed pedelec fiscaal aantrekkelijk

Ultimate C8+ HMB / E-bike

Fiscale regelingen voor fietsen

Comfort en sportprestaties lijken normaliter geen goede combinatie, maar de Ultimate van Koninklijke Gazelle bewijst het tegendeel. Dit komt tot uiting in het ontwerp, de scherpe sportieve lijnen en de ronde, comfortabele vorm.

De integratie van het balhoofdbuis, vork, onderbuis(schuine buis) en beugel stromen naadloos samen. Iets, wat bepalend is voor het ontwerp en de bediening ten goede komt.

Daarnaast is de Ultimate stabiel bij hoge en lage snelheden en heeft een grote manoeuvreerbaarheid en lage wrijving. De actieve zithouding is ideaal als woon-werk- of toerfiets.

Ontwerp, prestaties en kwaliteit zijn hoofdkenmerken van de Ultimate C8+ HMB / E-bike. Alle componenten zijn geselecteerd vanwege hun duurzaamheid en hoge kwaliteit om het fietsplezier te vergroten

Ultimate C8+ HMB / E-bike

Het Algemeen Dagblad heeft op 27 juni 2019 een interessant artikel geplaatst. 

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid