TOP 20 MOBIELE FIETSENMAKERS VAN NEDERLAND

TOP 20 MOBIELE FIETSENMAKERS VAN NEDERLAND
Datum 19-10-2018

SIGNIFICANTE VRAAG NAAR MOBIELE FIETSENMAKERS BLIJFT

De fietsenbranche is continu in beweging. Het aantal aanbieders van fietsen groeit en ook het aanbod aan mobiele fietsenmakers. Niet zo vreemd, aangezien consumenten steeds vaker kiezen voor duurzaam. Zo kun je bij Fietsvergelijkers jouw ideale fiets in de zoekmachine vinden, heb je keuze uit meer dan 7.000 modellen, en met +50 aanbieders vergelijken. Ook kun je vanaf nu eenvoudig in één overzicht alle mobiele monteurs in Nederland vinden.

Het aantal mobiele fietsenmakers is de afgelopen jaren in rap tempo verder gestegen, meldt Fietsvergelijkers op basis van onderzoek en ervaring uit de fietsenbranche.

Of zoals Fietsvergelijkers zelf zegt: "Onze missie is het creëren van een transparante fietsenmarkt en met de juiste informatie de consument te begeleiden in het aankoopproces". 

TOP 20 MOBIELE FIETSENMAKERS VAN NEDERLAND

 

In willekeurige volgorde heeft Fietsvergelijkers een top 20 lijst opgesteld van gespecialiseerde ervaren mobiele fietsenmakers. 

Met de steeds maar toenemende vraag naar fietsenmakers die aan huis komen, een groeiend aanbod aan fietsenmakers, kan het soms lastig zijn om hierin de juiste keuze te maken. De mobiele fietsenmakers die in deze lijst voorkomen helpen je daarbij op weg. Als enige in deze top 20 mobiele fietsenmakers, dekt FietsNED heel Nederland. 

Sinds 2009 is ons netwerk steeds groter geworden. Een reparatie aan huis is daarom snel en eenvoudig geregeld. Daarnaast zijn onze monteurs gespecialiseerd en gediplomeerd in alle merken e-bikes, gewone fietsen, stadsfietsen, bakfietsen, vouwfietsen, speed pedelacs en meer. 

Wil je jouw fiets ook winterklaar maken? Met een paar klikken heb je een reparatie van jouw fiets bij ons ingepland.

Bereken hier eenvoudig jouw fietsreparatie want onbezorgd fietsen begint bij FietsNED!

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid

Fietsned Portal

Zakelijke service

Partnership

Over Fietsned

Nieuws

Contact

MijnFietsNED