Partnership

Steeds meer mensen maken gebruik van FietsNED-services vanwege het gemak, de betrouwbaarheid en de professionaliteit. Daardoor groeit FietsNED fors en zijn we op zoek naar;

  • Monteurs die als mobiele fietsenmaker bij FietsNED willen werken
  • Tweewieler-ondernemers met ruimte voor een vast FietsNED-servicepunt
  • Bedrijven die FietsNED-verzekeringen en pechpassen willen uitgeven

Mobiele fietsenmaker

Als mobiele fietsenmaker ben je in loondienst bij FietsNED. Je krijgt van FietsNED een volledig uitgeruste mobiele werkplaats tot je beschikking en werkt daarmee in een vast rayon. Je maakt zelf je route- en werkplanning op basis van reparatieverzoeken van particulieren en zakelijke partijen waar FietsNED onderhoudscontracten mee heeft.

Servicelocatie

Je bent zelfstandig ondernemer en beschikt over een goed bereikbare en toegankelijke fietswerkplaats. Daar ontvang je de klanten die zich met een reparatieklus gemeld hebben bij de FietsNED servicedesk.  Je voert deze reparaties uit in opdracht- en voor rekening van FietsNED.

FietsNED-agenten

Je hebt bedrijfsmatig iets van doen met fietsrecreatie en/of fietsmobiliteit en wilt je propositie richting je klanten/relaties versterken. Door FietsNED-agent te worden sluit je pechhulp-abonnementen en/of fietsverzekeringen af. Aan het FietsNED-agentschap worden geen specifieke kennis-eisen gesteld. Je werkt op provisiebasis.

Interesse?

Neem dan telefonisch contact op met onze netwerkmanager of HR manager

Of doe dit via onderstaand aanmeldingsformulier

Velden gemarkeerd met een *, zijn verplicht

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid

Maatregelen coronavirus

Fietsned Portal

Zakelijke service

Partnership

Over Fietsned

Nieuws

Contact

MijnFietsNED