Overzicht oplaadpunten e-bikes

Overzicht oplaadpunten e-bikes
Datum 17-05-2019

Tips voor je fietsvakantie

Wist je dat er in Nederland 3483 oplaadpunten te vinden zijn.

Ben je van plan om binnenkort een fietstocht te maken met je elektrische fiets? In alle provincies zijn oplaadpunten te vinden voor e-bikes. Van eco-toeristen boerderijen, fiets en wandelcafe’s tot kleine eettentjes en restaurants waar je onder het genot van een heerlijke lunch, je elektrische fiets kunt opladen. 

Ook kun je je vertier op met een breed aanbod aan campings. Zoek de rust en natuur op in de provincies Limburg, Gelderland, Friesland of Groningen. Of als je interesse uitgaat naar Bourgondische steden zoals Hertogenbosch, zijn er genoeg oplaadpunten te vinden voor een mooie fietsvakantie in Nederland. Zowel klein als grootschalige campings vind je in dit overzicht.

Oplaadpunten in Nederland voor e-bikes

Top 4 fietsroute-apps

Route.nl
Ruim 4.900 routes in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Zelf een route samenstellen is mogelijk via de website. De gevonden routes staan in een lijst, daardoor heb je niet zoveel overzicht.

Fietsknoop
Ruim 17.000 routes in Nederland en België. Zelf routes samenstellen is ook mogelijk. De gevonden routes staan in een lijst of kaart. De navigatie gaat via een kaart en spraak.

Fietsnetwerk
Aantal routes is onbekend, een totaaloverzicht mist. Zelf routes samenstellen is niet mogelijk. Een route zoeken kan op locatie of op thema (landelijk, culinair, cultureel etc).

ANWB fietsen
Zin om te gaan fietsen, maar weet je niet precies waar? In de ANWB Fietsen app vind je alle Nederlandse fietsknooppunten en meer dan 170 gecontroleerde routes door heel Nederland.

Bron: Consumentenbond.nl

fietsvakanties in Nederland

Zelf je accu opladen?

Wij vonden deze waardevolle informatie op Batavus.nl. Het normaal opladen van een accu duurt 4 tot 8 uur, afhankelijk wat voor type accu en lader je hebt. Tijdens je fietsvakantie wil je natuurlijk niet alleen afhankelijk zijn van diverse oplaadpunten.

Voor sommige type accu's is het daarom mogelijk om je accu varierend van 1.5 tot 3 uur je accu al opgeladen hebben. Zo kun je bij elektrische fietsen met E-motion- en ION-technologie een snellader kopen.

CycleTours

Ontdek de leukste fietsvakanties op Cycletours. Geschikt voor o.a. bedrijven, instellingen, scholen, overheden, (fiets) vrienden, fietsverenigingen en families. Of je nu een fietsvakantie zoekt in de Algarve, De Mont Ventoux, Pyreneeën zee tot zee of Kroatië? Hier vind je alle leuke fiets reizen op maat voor echte globetrotters.

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid

Maatregelen coronavirus

Fietsned Portal

Zakelijke service

Partnership

Over Fietsned

Nieuws

Contact

MijnFietsNED