Voor uw medewerkers

zakelijkKomen uw medewerkers op de fiets naar het werk, of wilt u graag dat ze dat gaan doen? Dat is het in uw voordeel om gegarandeerd periodiek onderhoud goed te regelen. Het verhoogt het fietsplezier van uw medewerkers en verkleint het risico van te laat komen door pech. De zorg voor periodiek onderhoud van de fietsen van uw medewerkers is bovendien aan te merken als een goede aanvulling op de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Fietschecks

Om het gebruik van het woon-werkverkeer op de fiets te stimuleren kunt u FietsNED inhuren voor de uitvoering van fiets-checks op uw bedrijf. Een fiets-check is een soort APK (algemene periodieke keuring), waarbij de fietsen van uw medewerkers gecontroleerd worden op mankementen en op de staat van onderhoud. Voor iedere gekeurde fiets wordt een keuringsrapportje opgemaakt.

In 2015 maakt FietsNED de Fietscheck nog aantrekkelijker! Want bij een Fietscheck op uw bedrijf, ontvangen uw medewerkers een gratis pechhulp-abonnement van de monteur. Dat betekent 3 maanden lang zorgeloos fietsen. Want bij pech onderweg komt een FietsNED-monteur je fiets op de pech-locatie maken zodat je weer verder kunt fietsen. Binnen 30 minuten en geheel gratis (uitgezonderd onderdelen)

Fietslease

Werknemers die meer dan 10 - 15 kilometer van hun werk wonen kunnen, dankzij de E-bike gemakkelijk met de fiets naar het werk komen. Maar de aanschaf is vaak een hele investering. Speciaal voor werknemers die een elektrische fiets willen kopen is er het Nationale FietsLease Plan. Daarmee kunnen zij een elektrische fiets leasen met belastingvoordeel. Voor een vast bedrag per maand heeft de medewerker op die manier een fiets tot z’n beschikking inclusief verzekering (all-risk), pechhulp, onderhoud en reparaties. Alle service wordt door FietsNED verzorgd, op de locatie die de gebruiker wenst (uitgezonderd de verzekering).

Fietsonderhoud

FietsNED adviseert over het onderhoud van bedrijfsfietsen en E-scooters en voert het afgesproken onderhoudsplan stipt volgens planning uit op uw bedrijfslocatie(s). Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfsfietsen en bedrijfs-scooters altijd in orde zijn en veilig door uw medewerkers kunnen worden gebruikt.

E-bikespecialist
Gecertificeerd voor alle merken
Service aan huis
van maandag t/m zaterdag
Klaar terwijl u wacht
100 vaste servicepunten
Gegarandeerde service
3 maanden garantie op onze service
500.000 tevreden klanten
Klanttevredenheid 9.4