Zakelijke service

zakelijkFietsen is een van de meest voordelige manieren van transport. Het is niet milieubelastend en heel gezond. Fietsen zorgt voor een fit en positief gevoel! Geen wonder dat steeds meer mensen (willen) gaan fietsen.

Een positieve ontwikkeling waar u bedrijfsmatig uw voordeel mee kunt doen. Mits u regelt dat uw medewerkers, klanten, patiënten en cliënten zorgeloos en veilig op weg kunnen. FietsNED zorgt daarvoor, en voert onderhoud en reparaties uit, waar en wanneer u maar wilt.

FIETS VAN DE ZAAK / FIETSLEASE

Voor ondernemers die het gebruik van de fiets door medewerkers stimuleren bestaan er mogelijkheden met fiscaal voordeel. Zo kunt u uw werknemers in de werkkostenregeling belastingvrij een fiets verstrekken en/of een vergoeding tot 0,19 per kilometer voor het woon-werkverkeer heen en terug. Die de werknemer kan gebruiken voor de verdere kosten van de fiets. Denk hierbij aan verzekering, pechhulp, onderhoud en reparatie.

Een andere optie is om de werknemer renteloos geld te lenen voor de aanschaf van een fiets voor woon-werk. Zo’n lening drukt niet op de werkkostenregeling. De aflossing kan uitgesmeerd worden over meerdere jaren bijvoorbeeld via de onbelaste maandelijkse onkostenvergoeding van € 20,- per maand.

Deze zaken kunnen ook uitgewerkt worden in een fietsleaseplan. Zo’n operational leaseplan voorkomt forse investeringen maar zorgen wel voor beschikbaarheid van een goede fiets waarbij verzekering, pechhulp, onderhoud en verlengde garantie goed geregeld zijn. FietsNED ontzorgt u in deze volledig. U weet bovendien waar u financieel aan toe bent. De maandelijkse lasten zijn vooraf bekend en daar blijft het ook bij. Gemak en zekerheid

FietsNED beschikt over mobiele werkplaatsen voor service bij u op de zaak, en over servicepunten waar uw medewerkers naartoe kunnen voor service. Onze ruim 100 monteurs hebben uitgebreide kennis van tweewielertechniek die up to date wordt gehouden via ons eigen training- en servicecentrum. FietsNED business-support zorgt voor veilige en prettige mobiliteit van uw medewerkers.

FIETSNED BUSINESS-SUPPORT...

  • Werkt voor Overheid en bedrijfsleven.
  • Voert fiets-checks uit.
  • Regelt zakelijk fietsonderhoud
  • Ondersteunt retail -sales en -aftersales
  • Adviseert over (fiets)product-verbetering
  • Beheert fietsparken

Heeft u vragen of wilt u graag een gesprek over de mogelijkheden van zakelijk fietsen, neemt u dan contact op via onze servicelijn 088-1121123

E-bikespecialist
Gecertificeerd voor alle merken
Service aan huis
van maandag t/m zaterdag
Klaar terwijl u wacht
100 vaste servicepunten
Gegarandeerde service
3 maanden garantie op onze service
500.000 tevreden klanten
Klanttevredenheid 9.4