Over ons

Doelstelling

FietsNED is een formule-organisatie voor tweewieler-bedrijven en tweewieler-technici die zelfstandig werken. Samen vormen ze een landelijk dekkend netwerk waardoor gebruikers van fiets, e-bike, e-scooter, rolstoel, rollator en scootmobiel altijd en overal, snel en vakkundig geholpen kunnen worden met reparatie- en onderhoudswerk.

FietsNED is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en verleent service op locatie van de klant met 30 mobiele werkplaatsen en op 90 vaste servicepunten verspreidt in Nederland.

fietsned-team

Organisatie

FietsNED bestaat uit een hoofdkantoor voor overkoepelende taken en zelfstandige bedrijven, die met de FietsNED service-formule werken of daar een onderdeel van zijn. Het hoofdkantoor zorgt voor de informatie, de klantcommunicatie en de coördinatie van het werk. Daartoe is er een servicelijn (088 112 112 3) en een website, waar klanten terecht kunnen met alle vragen over fietsservice. Voor het overleg met grote klanten is er een accountmanager. Daarnaast is er een productmanager voor de contacten met fietsfabrikanten, -importeurs, en -leveranciers.

Het FietsNED-moederbedrijf beheert de formule, ondersteunt de FietsNED-bedrijven in hun bedrijfsexploitatie, en ziet er op toe dat de fietsservice die door deze bedrijven wordt gegeven, aan de kwaliteits-eisen voldoet die FietsNED aan deugdelijk werk stelt.

Binnen FietsNED zijn 4 bedrijfstypes operationeel:

  1. Mobiele monteurs (bedrijven met reparatie-service aan huis en onderweg)
  2. Servicepunthouders (bedrijven met een vaste werkplaats, volgens de maatstaven van FietsNED)
  3. Pechhulpverleners (bedrijven die ondersteunen in de pechhulpverlening)
  4. Pechpas-agenten (bedrijven die pechhulp-abonnementen uitgeven)

FietsNED telt meer dan 300 bedrijven die de FietsNED-mobiliteitsservice uitvoeren en FietsNED serviceproducten (pechpas en verzekering) aanbieden.

E-bikespecialist
Gecertificeerd voor alle merken
Service aan huis
van maandag t/m zaterdag
Klaar terwijl u wacht
100 vaste servicepunten
Gegarandeerde service
3 maanden garantie op onze service
500.000 tevreden klanten
Klanttevredenheid 9.4