Elektrische fiets Lidl

Elektrische fiets Lidl
Datum 23-04-2019

Lidl E-Bike

Het is aftellen geblazen naar het moment dat jij een nieuwe e-bike in huis kan hebben. Het nieuwe fietsseizoen is officieel van start gegaan dus tijd voor een nieuwe fiets. 

Bij de Lidl vieren ze het nieuwe fietsseizoen met een nieuwe e-bike van het Duitse merk Prophete. Deze elektrische fietsen kun je nu al exclusief bij de Lidl webshop pre-orderen

Prophete heeft wereldwijd hoog aanzien in de tweewielerbranche. Dat is ook niet zo gek. Met hun meer dan 110 jarige bestaan, zijn ze een pioneer op het gebied van innovatie, technologie en design. 

Als partner van Samsung verwerken ze kwalitatief zeer betrouwbare accu's in hun brede assortiment elektrische fietsen. Over het algemeen kun je stellen dat naast vernuftig design, die zich uitmondt in typische "Duitse degelijkheid" (Zuverlässigkeit). Ze ook een breed scala bieden aan e-bikes en gewone fietsen. Ben jij al enthousiast geworden? Lees dan snel verder.

PROPHETE® E-bike 28"

Dit model e-bike 2018 van Prophete is verkrijgbaar vanaf €.1049,-. Een mooie degelijke fiets met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, die zeer geschikt is om te reizen tussen woon en werkverkeer. Of als je leuke tochtjes wilt maken met het mooie weer. En wat krijg je hiervoor terug?

  • De fiets is voorzien van een gemakkelijk bedienbaar, verlicht en overzichtelijk LCD display met uitgebreide functies
  • In de bagagedrager van de fiets zit de accu verwerkt, de accu is van Samsung® SDI
  • 10 jaar garantie op het frame
  • 24 maanden garantie op de accu
  • Middenmotor: 36 V, 250 W
  • Trapondersteuning: tot 25 km/h

Bekijk de complete technische specificaties via de Lidl webshop.

Elektrische fiets van de lidl

Rol FietsNED voor deze e-bikes

De rol van FietsNED in dezen is dat wij jouw directe aanspreekpunt zijn voor:

  • Servicevragen
  • Garantieclaims
  • Reparaties (tegen betaling)
  • Onderhouds en servicebeurten (tegen betaling)

Onze servicedesk medewerkers staan graag voor je klaar op doordeweekse dagen van ma t/m vrij tussen 8:30 - 17:00 uur via telefoonnummer 088-112 1123. Of via onderstaand contactformulier.

Elektrische fiets van de lidl

Tips & tricks

Eenmaal de fiets besteld, wordt deze netjes bij jou thuis bezorgd. Het rijklaar maken doe je helemaal zelf, dus als je het leuk vindt kun je dit direct doen en lekker gaan fietsen. Het rijklaar maken werkt op een eenvoudige wijze. In de bijgeleverde gebruiksaanwijzing staan alle stappen duidelijk omschreven.

Waarbij moet je denken als je deze e-bikes zelf rijklaar maakt?

1. Trappers monteren

2. Zadel en stuur op hoogte stellen en vastzetten

3. Accu opladen

En mocht je alsnog hulp nodig hebben dan kun je bij FietsNED tegen betaling je fiets alsnog rijklaar laten maken.

Wij adviseren iedereen met een e-bike, dus ook voor deze mooie fietsen, binnen zes maanden na aanschaf van de fiets een servicebeurt aan te vragen via onze website. Onze monteurs zijn gewend om deze fietsen te servicen, en kennen deze e-bikes door en door. 

fietsverzekering berekenen

Welke fietsverzekering past bij mij?

Voor nieuwe fietsen geldt dat het enkel mogelijk is om een doorlopende fietsverzekering via FietsNED/Allianz af te sluiten.

Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen hoe je jouw nieuwe e-bike wilt gaan verzekeren. Zo kun je je verzekeren tegen alleen diefstal, diefstal + schade of het compleet pakket afsluiten waarin alles gedekt is. De fiets verzeker je ook nog eens voor een voordelig tarief +- €.4,- per maand. Handig toch?

 

Heb je een e-bike die je ook wilt verzekeren, maar die tot 7 jaar oud is?

Ook in dat geval kun je je fiets verzekeren. Kies dan de kortlopende fietsverzekering via FietsNED/Allianz. 

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid