header-pechhulp-abonnement

Geen zorgen meer bij fietspech

Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen we u toe. Maar helaas is fietspech onderweg niet uitgesloten. Neemt u daarom een abonnement op de pech-onderweg-service van FietsNED. U ontvangt dan een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech, kosteloos* verder helpt.

fietsned-pechpas

U heeft recht op kosteloze reparatie* bij pech onderweg.
Kan uw fiets onderweg niet direct gemaakt worden of wordt u liever teruggebracht, dan vervoeren wij u en uw fiets. Bent u samen onderweg, dan vervoert FietsNED ook uw reisgenoot en fiets.

Samen uit, samen thuis!

Al overtuigd? DIRECT AANVRAGEN ›

* Uitgezonderd eventuele onderdelen.

Onze service voor elke type fiets:

Pechpas fiets en electrische fiets  € 32,50
Pechpas bijzondere fiets
(ligfiets, tandem, 3-wieler, bakfiets - voornamelijk repatriëring)
€ 39,00
Pechpas tweewieler met motor-aandrijving
(snorfiets, bromfiets, scooter, electrische scooter)
€ 49,00
Pechpas scootmobiel
(voornamelijk repatriëring)
€ 69,00

(prijzen zijn per jaar)

Ook als u in Belgie fietst kunt u rekenen op pechhulp. FietsNED werkt daartoe samen met VAB. Deze organisatie heeft in Belgie ruim 100 uitrijpunten van waaruit pechhulp aan fietsers (en automobilisten) wordt geboden. Pechhulpverlening in Belgie valt onder het FietsNED pechhulp-abonnement en is dus kosteloos (ex onderdelen)
vvvWilt u vandaag al zorgeloos fietsen?
Schaft u het Pechhulp-abonnement dan aan bij het VVV-kantoor. Na aankoop krijgt u de FietsNED-pechpas direct mee. Al na 'n uur is deze bruikbaar. Nb: informeer eerst bij uw VVV of de FietsNED-pechpas voorradig is.

 

das-rechtsbijstandRaakt u betrokken bij een ongeval en heeft u daarbij niet alleen schade aan uw fiets, maar ook lichamelijk letsel opgelopen, dan heeft u recht op kosteloze letselschadebijstand. Hiertoe werkt FietsNED samen met DAS de grootste en beste rechtsbijstandverzekeraar van Nederland.

Wilt u naast pechhulp ook dekking tegen diefstal en beschadiging? Klik dan hier voor de FietsNED fietsverzekering. All-inn al vanaf € 40,00 per jaar.

E-bikespecialist
Gecertificeerd voor alle merken
Service aan huis
van maandag t/m zaterdag
Klaar terwijl u wacht
100 vaste servicepunten
Gegarandeerde service
3 maanden garantie op onze service
500.000 tevreden klanten
Klanttevredenheid 9.4