Tacx Classic Zeeland

op .

Op zaterdag 14 oktober vindt de eerste editie van de Tacx Classic Zeeland plaats. De Tacx Classic Zeeland vindt op dezelfde locatie plaats als de Tacx Pro Classic, een wielerwedstrijd voor professionals. Dit bijzondere wielerevenement rondom Neeltje Jans biedt de deelnemer een fantastische dag. De combinatie van de prachtige setting in Zeeland en de uitdaging van de Zeeuwse windkracht maken dit een unieke belevenis. Ontdek de Zeeuwse schoonheid vol deltawerken en eilanden en kies tussen één van de drie afstanden; 30, 75 of 130km. De 30km route is ook zeer geschikt om als gezin aan deel te nemen.  FietsNED verzorgt de technische ondersteuning van de deelnemers bij de start en op de routes

12e Gerrie Knetemann classic

op .

 

 Zondag 10 september 2017

‘Genieten door de bril van Kneet’.  Fiets met je vrienden langs de mooiste plekjes van het Groene Hart, ’t Gooi en langs unieke natuurgebieden van de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen.  ‘Je laten inspireren door de wielersport, ieder met zijn eigen ambitie’ geheel in gedachte van de Kneet.

 Unieke toertocht vanuit Amsterdam
– Start- en finish vanuit het sfeervolle Olympisch Stadion
– Ideaal evenement voor bedrijventeams
– Attractieve routes over 25, 45, 75, 110 en 160 km
– Met afstanden vanaf 25 km kan het hele gezin meedoen
– Unieke mogelijkheid om het gevoel van een tijdrit te ervaren op het wielerparcours van Sloten

FietsNED verzorgt gratis fietschecks bij de start en pechhulp-ondersteunbing onderweg

 

 

Harbour Tour

op .

Rotterdam - Op 24 september wordt de eerste editie van de Harbour Tour georganiseerd. Tijdens deze toertocht kunnen fietsers op de racefiets op een unieke wijze kennis maken met de Rotterdamse haven. Met start en finish in de Waalhaven en een parcours dat zich uitstrekt tot de Tweede Maasvlakte biedt het evenement voor alle fietsers een uitdaging.

In de Harbour Tour staat de beleving voorop. Vanaf de start bij de Broekman Groep aan de Waalhaven fietsen de deelnemers in een unieke havenomgeving. Op enkele plaatsen kunnen ze zelfs de terreinen van bedrijven doorkruisen en op die manier dit bijzondere industriegebied ontdekken.

Er zijn verschillende afstanden, deelnemers kunnen kiezen uit een familietocht van 30 km, 70 km, 110 km of 150 km. Op de langste afstand fietsen de deelnemers naar de Tweede Maasvlakte, het unieke nieuwe stuk Nederland. Onderweg worden de deelnemers uitstekend verzorgd (waaronder de repairservice van FietsNED),  en krijg je diverse op de haven georiënteerde verrassingen. 


Inschrijven
Inschrijven voor de Harbour Tour is nu mogelijk via www.harbourtour.nl. Voor de eerste editie is er een beperkt aantal startplekken beschikbaar.

E-bikespecialist
Gecertificeerd voor alle merken
Service aan huis
van maandag t/m zaterdag
Klaar terwijl u wacht
100 vaste servicepunten
Gegarandeerde service
3 maanden garantie op onze service
500.000 tevreden klanten
Klanttevredenheid 9.4