Decathlon Cycle Tour Amsterdam

op .

Zondag 11 juni vindt de 7e editie van de Decathlon Cycle Tour Amsterdam plaats. Met de start op de ArenA Boulevard en vier totaal nieuwe routes laat het fietsevent je een compleet andere kant van groot Amsterdam zien.

Bauke Mollema Tocht

op .

baukemollema

Fiets met Bauke Mollema en enkele van zijn profcollega’s mee door prachtige Groningse natuurgebieden. Door de verschillende afstanden is de tocht geschikt voor zowel beginnende als ervaren fietsers. Alle afstanden voeren door het schitterende landschap van Noord-Groningen en een deel van Friesland.

Dam tot Dam Fietsclassic

op .

Op zondag 17 september wordt alweer de negende editie van de unieke Dam tot Dam FietsClassic gehouden. In het nog jonge bestaan is deze klassieker nu al niet meer weg te denken van de fietskalender.

Ronde van de Westfriese Omringdijk

op .

Een dijk van een dijk’, ‘Wereldwonder onder de wielen’, ‘De dijk slingert als een groen lint door het landschap van Noord-Holland’, ‘Je koike d’r je ouge uit’. Indrukwekkende krantenkoppen die de afgelopen jaren opvallend in de pers verschenen. In samenwerking met programmabureau Westfriese Omringdijk is deze vanuit het verleden bekende vrije toertocht in geheel nieuwe stijl opnieuw op de kaart gezet.

Luik Bastenaken Luik Toertocht

op .

Even over de grens, in Country Hall Liége, vind je de start- en finishlocatie van deze geliefde Belgische toertocht. Gebaseerd op het parcours van de oudste wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik biedt deze tocht je vanaf hier de unieke mogelijkheid om de Belgische heuvels te trotseren. Met de fameuze kuitenbrekers op het parcours als de Chambralles, Redoute en Roch aux Faucons gegarandeerd een uitdaging voor elk!

E-bikespecialist
Gecertificeerd voor alle merken
Service aan huis
van maandag t/m zaterdag
Klaar terwijl u wacht
100 vaste servicepunten
Gegarandeerde service
3 maanden garantie op onze service
500.000 tevreden klanten
Klanttevredenheid 9.4